tiistai 6. joulukuuta 2011

Osa 0 - Intro

Evenstar, kaukainen metsä ja yksinäisten henkien elinsija.
-------------------
Arthelope Mirathi oli aina nauttinut yksinäisyydestä. Hän oli muuttanut pois kansansa vilinästä ja asui itsekseen kaukana kaikesta. Joku muu olisi voinut tulla hulluksi tällaisesta eristäytymisestä, mutta Arthelopea se ei haitannut.

Riistan ja yleisestikin ruoan hankinta oli metsässä vaikeaa, koska ilman happipitoisuus oli kovin alhainen. Toki Evenstar oli metsä, mutta puut olivat murenevaisia ja hauraita, ja useimmat kasvit eivät kelvanneet syötäväksi, koska ne tuottivat oman tarvitsemansa hapen ja siinä sivutuotteena erittyi muitakin ainesosia.
Juuri tätä ongelmaa Arthelope yritti selvittää laittaessaan ruokaa, kun..
Jokin räsähti ovella.

Hän juoksi kiireesti katsomaan, mikä yritti päästä sisään noin kovalla tarmolla.
Puoliksi pelokkaana, puoliksi uteliaana hän raotti ovea sen hitusen verran, että näki, mikä se jokin oli, joka hakkasi hänen oveaan ja sitä ympäröivää seinää säpäleiksi.


Ovi pamahti auki, ja kristallipallo pidikkeessään liukui sisään. Arthelope suojasi vaistomaisesti kätensä, vaikka hänestä tuntui hieman typerältä varoa lasipalloa. Pian se kuitenkin halkesi ja ilma täyttyi vaaleasta sumusta. Jokin hahmo astui sumun keskeltä ja tönäisi Arthelopea riuskasti ristiselkään.
Hän kaatui, ja ennen kuin hän ehti iskeytyä lattiaan, jokin aukko avautui lattiaan ja hän putosi..
..ja putosi..
..ja putosi..

..kunnes hän kompuroi lasisesta ovesta sisään. Paikka oli hänelle tuntematon.

Hänen edessään seisoi kaksi pataa täynnä kuplivaa nestettä, toisessa punaista ja toisessa vihreää, sekä kolme alttarimaista (kaksi eivät näy kuvassa) pylvästä, joiden päässä paloi kirkas valo.
Hän kosketti yhtä alttaria, vahingossa, mutta kun hänen sormenpäänsä hipaisivat maljan tummaa pintaa, häntä rupesi etomaan ja oksettamaan, ja hän kyyristyi kaksinkerroin, yrittäen estää vatsaansa heittäytymästä hänen nenästään ulos.
Pian kipu kuitenkin pakotti hänet ylös, ja raastava polte säkenöi - kirjaimellisesti säkenöi - hänen kehossaan, ja pian ympäröivä maailma alkoi vajota ja harmaantua, kuin joku olisi vetänyt verhot vähitellen kiinni.

Muistikuvat laukkasivat hänen tajuntansa ohi, näyttäen siltä, kuin niitä olisi katsottu samennetun lasin läpi.
-------
Noniin, neidit. Ensimmäinen osa Mirathin tarusta (heh, dramaattista..) on valmis! Paitsi että nolla ei tarkoita mitään, joten sanokaamme, että haaste on asetettu.
Olenpas sekava. Jos joku haluaa tietää ladatuista, iho, silmät, vaatteet, keittiön kalusteet, kirjahylly, tuoli, pöytä, kristallipallo, alttarit ja noidan padat, sekä kummalliset kukat pihalla ovat Parsimoniouksesta. Seinät ovat ModTheSims.comista, löysin ne hakemalla "elf", mutta en ole varma.
Loput ovat peruspelistä.
Niille, jotka tahtovat kysyä, miten sain tuon juoksukohtauksen asennon aikaan, käytin ModTheSims.comista löytämääni Uruz Pose Boxia. Pitäisi löytyä, kun hakee "fairy" tai "pixie", en muista kumpi.
Säkenöinnin 2. viimeisessä kuvassa sain aikaan juottamalla tyypille Parsimoniouksesta lataamaani ihmissusijuomaa. Löydätte sen huonekaluista.
Eikä sankaritar toki jäänyt ihmissudeksi, paransin heti.




4 kommenttia:

  1. Ohhoh! Siinä oli jännä aloitus! Oikein kiinnostava. Keksit tosi kivan nimen tytölle (tai mikä kumma liekään?). Onneksi et laittanut sitä mitä mietittiin. Olit saanut tosi hienosti lavastettua kuvat. Naminami!<3
    Mutta mutta, kuvat saisivat olla isompia, samaten teksti. En tykkää tihrustaa mitään kärpäsenkakkaa. Tai sitten mulla on huono näkö.. En tiiä.
    Hauska "haasteen asettelu", jatkoa jään odotelemaan. Linkitys?:)

    VastaaPoista
  2. Merci.
    Kuvia en viitsi (viitsi.. heh) isommaksi säätää, koska tekstin asettelu menee vaikeaksi.
    Tekstiä voin toki suurentaa.

    Kiitos, kiitos :--DD
    Mikä linkitys? :o

    VastaaPoista
  3. Siis linkitys, laitoin sen jo omaan blogiini. Siis se linkki sun blogiin on nyt mun blogin vasemmassa reunassa siellä missä muidenkin tarinoita.. Se on se osoite, jota painamalla pääsee johonkin tiettyyn sivustoon. Ähh, selitän sitte koulus.

    VastaaPoista
  4. En tiiä kiinnostaako, mutta Kuutamoilla on uusi osa.:)

    VastaaPoista